Schulman

Jag kan verkligen inte låta bli att skratta.

Sitter och tittar på efter tio på fyran. Malou har Alex Schulman som gäst för att prata om mailen de ha skickat ut i andra personers namn.

Att dessa programledare inte förstår att alla interjuver dom gör nu med Schulmannarna är precis vad de ville med mailen. Dom ville ha publicitet till sin nya sajt och funderade ut ett sätt att få det. Och dom lyckas.

Dom får precis den uppmärksamheten som dom vill ha. Sen får man tycka vad man vill om vad de skrivit.

Oscar night

Sitter och kollar på kändisarna som kommer på röda mattan och det enda jag kan tänka på är hur tråkit det måste vara för alla killar. Vad kan dom göra med sin outfit? Några har fluga och andra slips, den enda variationen jag sätt hitils.

Alla klänningar är dock otroligt imponerande. Tänk om någon designer skulle kunna ta och komma och be mig ha på mig deras klänning. Det skulle vara lycka.

Fem myror är fler än fyra elefanter

Jag kan inte hjälpa det, jag älskar fem myror är fler än fyra elefanter. Sitter bänkad framför tv varje söndag klockan sex. Den som kommer imellan mig och mitt program får ta att akta sig.

Jag lovar jag är faktiskt 20, även om det inte märks.


!%&#

Jag är redan trött på dom där jäkla rubrikerna man måste skriva, försökte med att skriva bara blanksteg men det fick jag minsan inte göra. Rubriker är helt enkelt min stora svaghet.

Kanske ska ta och anställa en rubriksättare. Någon som är intresserad?

Så är det

Det här med att plugga är ganska intressant. Efter att ha gått i skolan i 12 år så var jag sjukt trött på allt som hade med skolan att göra men nu börjar jag inse att jag saknar det. Jag ser faktiskt fram emot att få börja plugga in sakerna jag behöver kunna i sommar.

Det är väl så att man måste vara utan något för att kanske inse att man faktiskt tycker om det.


Reklam

Såg nyss nyaste ICA reklamen på tv och det här med att sluta på topp är något som ICA reklam görarna har missat. Är det någon som tittar på dom längre Jag tycker man blir imun mot en reklam som ser nästan likadant ut hela tiden.

För att blicken ska fastna på tv och hjärnan komma ihåg var den såg tycker jag att det ehövs något oförväntat i en reklam. Dom kanske skulle ta och anställa blondinbella som reklamgörare. Hon verkar kunna det där med att få folk att reagera på vad de läser.

Sätt hela ICA pesonalen i varsin minkpäls, då kanske folk reagerar.


Vad är klockan egentligen!

Insåg nyss att jag hela dagen har gått runt med en klocka som stannat, men den är ju snygg ivargefall...

Bravo.


Vad blir det då?

En seriemördare (en person eller de personer som mördat tre eller flera personer vid olika väl avgränsade tillfällen) och en massmördare (en person som tagit livet av fler än tre människor vid ett och samma tillfälle) är ju inte samma sak som jag antar att ni förstår.

Det jag funderar på är då vad kallas någon som mördat fler än tre människor vid ett tillfälle men vid olika väl avgränsaade tillfällen? För det blir ju en komination av en massmördare och en seriemördare.

Det är inte sunt att vara arbetslös, jag har aldeles för mycket tid att fundera på saker:P


RSS 2.0